Новини > Д-р Стефка Христова с номинация за "Лекар на Годината"
 • 19/10/2017 - Д-р Стефка Христова с номинация за "Лекар на Годината"     Трима специалисти за „Лекар на годината“ бяха наградени на официална церемония, от Управителния съвет на Районната лекарска колегия в Хасково, с председател д-р Николай Колев, в деня на св. Иван Рилски Чудотворец и празник на българския лекар. 

      Д-р Стефка Христова получи награда в категория „Отличен лекар от Районните лекарски колегии”, която беше дългогодишен началник на АГ отделението в " МБАЛ- Хаскво" АД.

      В категория за "Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на дадена специалност” отличие получи педиатърът д-р Ирина Марчева. Тя е специалист по детски болести, дългогодишно завеждащ Второ поликлинично отделение в Хасково (бившата Втора поликлиника) до 2000 г. 

      В новосъздадената категория за лекари-специализанти, новозавършили в предходните 3 г. - „Ти си нашето бъдеще“ д-р Диляна Дончева. Тя ще получи отличието на тържествена церемония тази вечер в София, заедно с представителите на всички 28-те областни в страната.  Назад към новините


МБАЛ - ХАСКОВО 2018 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД