Новини > Благодарствено писмо до екипа на Кардиологично отделение
 • 05/10/2018 - Благодарствено писмо до екипа на Кардиологично отделение   

  04.10.2018 г.
  До екипа на кардиологично отделение - МБАЛ - Хасково
  Пише ви една благодарна дъщеря.
  Преди няколко дни майка ми почувства проблеми в сърдечната област, които не отшумяваха. Аз живея в София и не можех да реагирам веднага, за да й помогна по някакъв начин. Посъветвах я да се обърне незабавно към лекар.

  Преди два дни, по-точно вторник вечер, майка ми постъпи в кардиологичното отделение на вашата болница. Още с постъпването в болницата, въпреки че е било вечерта, са й били оказани пълни грижи и внимание. Подробно са й обяснени действията, които е необходимо да се предприемат за изледванията и лечението й. Достъпно са й били разяснени неясните за нея моменти. Незабавно са били предприети адекватни мерки - пълни изследвания и подходяща терапия. През цялото време е усещала грижа, компетентност и добро отношение от всички. Днес, два дни по-късно, майка ми се чувства много добре и е изписана в много добро състояние.

  Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност към д-р Гогов, д-р Шамлиев и на целия екип на кардиологично отделение на МБАЛ - Хасково! Толкова хора сте се грижили за майка ми! Благодаря ви за човещината и търпението да обяснявате подробно всичко необходимо на една 80-годишна жена, която не дочува добре. Благодаря ви за оказаните й многостранни грижи! Тя се е чувствала спокойна във вашите ръце. Вие наистина работите по призвание, а не по задължение! Това се среща все по-рядко и затова е все по-ценно!
  Желая ви крепко здраве и много успехи в благородната ви професия!
  Бог да ви благослови!
  Бони Димова,
  дъщеря на Петра Вълчева

     Назад към новините


Още новини
Благотворителна изложба "Лица от Деца"

Благотворителна изложба "Лица от Деца" на децата от Детската крадина по изкуствата в...

Благодарсвено писмо до екипа на Неврохирургично отделение

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

На фона на негативната картинка, отразяваща...

Светли Великденски празници!

Уважаеми колеги и здравни работници,

 

Радостен съм...

МБАЛ - ХАСКОВО 2019 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД