Новини > Благодарствено писмо до екипа на Кардиологично отделение
  • 05/10/2018 - Благодарствено писмо до екипа на Кардиологично отделение



     

    04.10.2018 г.
    До екипа на кардиологично отделение - МБАЛ - Хасково
    Пише ви една благодарна дъщеря.
    Преди няколко дни майка ми почувства проблеми в сърдечната област, които не отшумяваха. Аз живея в София и не можех да реагирам веднага, за да й помогна по някакъв начин. Посъветвах я да се обърне незабавно към лекар.

    Преди два дни, по-точно вторник вечер, майка ми постъпи в кардиологичното отделение на вашата болница. Още с постъпването в болницата, въпреки че е било вечерта, са й били оказани пълни грижи и внимание. Подробно са й обяснени действията, които е необходимо да се предприемат за изледванията и лечението й. Достъпно са й били разяснени неясните за нея моменти. Незабавно са били предприети адекватни мерки - пълни изследвания и подходяща терапия. През цялото време е усещала грижа, компетентност и добро отношение от всички. Днес, два дни по-късно, майка ми се чувства много добре и е изписана в много добро състояние.

    Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност към д-р Гогов, д-р Шамлиев и на целия екип на кардиологично отделение на МБАЛ - Хасково! Толкова хора сте се грижили за майка ми! Благодаря ви за човещината и търпението да обяснявате подробно всичко необходимо на една 80-годишна жена, която не дочува добре. Благодаря ви за оказаните й многостранни грижи! Тя се е чувствала спокойна във вашите ръце. Вие наистина работите по призвание, а не по задължение! Това се среща все по-рядко и затова е все по-ценно!
    Желая ви крепко здраве и много успехи в благородната ви професия!
    Бог да ви благослови!
    Бони Димова,
    дъщеря на Петра Вълчева

     



    Назад към новините


Още новини
MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор.

MБАЛ-Хасково АД обявява свободна позиция зa лекар-ординатор за работа на...

Дни на детската хирургия в Хасково.

Проф. д-р Пенка Стефанова, дм ще преглежда безплатно...

Дни на Детската Хирургия в Хасково

Дни на  детската хирургия в...

МБАЛ - ХАСКОВО 2024 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД