Профил на купувача > детайли
  • 07-02-2023 / 21-02-2023

    ПОКАНА

    „ Многопрофилна болница за активно лечение – Хасково „ АД на основание чл. 28, ал.3 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия в сила от 05.05.2020 г.

     

    ОТПРАВЯ НАСТОЯЩАТА ПОКАНА

    до всички заинтересовани банкови институции да представят оферти за :

    „ ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ОТ ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ ЗА НУЖДИТЕ НА „ МБАЛ- ХАСКОВО „ АД

    I.ПРЕДМЕТ И ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА

    1. Предмет на настоящата процедура е : избор на финансова институция / обслужваща банка / за предоставяне на финансови услуги за нуждите „ МБАЛ- Хасково „ АД. („МБАЛ- Хасково „ АД / Възложител)

      Предоставеното от бъдещите изпълнители банково обслужване, включително откриване и обслужване на разплащателни сметки в лева, касови операции, преводи от сметка на „ МБАЛ- Хасково „ АД, възможност за превод на възнагражденията на служителите  на болницата, както и други дейности свързани с предоставяне на финансови услуги.

    „МБАЛ –Хасково „ АД следва да спазва разпоредбите на чл. 28, ал.3 от ППЗПП, съгласно който „ Публичните предприятия сключват договори за финансови услуги въз основа на публично обявените условия на доставчиците на съответните видове услуги и при спазване на изискванията за управление на риска , достъпност и икономическа изгодност“.

    Срокът за възлагане на поръчката е три години, считано от датата на влизане в сила на договора.

    Поканата за избор на финансова институция се публикува на сайта на „ МБАЛ- Хасково „ АД и Агенцията за публични предприятия. Ако постъпят по-малко от пет оферти за срок от 10 / десет / работни дни, то Възложителят публикува втора покана и избира изпълнител на базата на постъпилите оферти, независимо от техния брой. Срокът за постъпване на оферти при повторната покана е 5 / пет / работни дни.

    Място и начин на изпълнение : Обслужващата банка извършва наредени банкови операции, свързани с дейността на „ МБАЛ- Хасково „ АД. Мястото на изпълнение е банковият офис на изпълнителя и интернет банкиране извършвано от възложителя.

    Участниците следва да са банкови институции по смисъла на Закона за кредитните институции на Република България, които да разполагат с банков офис или представителство на територията на град Хасково.


    Прикачени файлове:
    Покана (18530-1675779904.odt)
    Образци на документи (487770-1675779904.odt)
    Протокол за избор на финансова услуга (136609-1678961914.pdf)

    Назад


МБАЛ - ХАСКОВО 2024 | Сайтът е създаден от ЕСКОМ ООД